Brig Eagle 8

Brig logo

Ontdek de Brig Eagle 8

Verkocht

Ben je op zoek naar een sportieve en luxe boot die je vaarervaring naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de indrukwekkende BRIG Eagle 8 - een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en technologie. Deze boot is ontworpen om te imponeren en biedt een breed scala aan mogelijkheden en uitrusting die voldoen aan de behoeften van zowel ervaren zeilers als enthousiaste nieuwkomers.

Design en Bouw

Het ontwerp van de BRIG Eagle 8 is een lust voor het oog. Met zijn gladde zwarte Hypalon-tubes, zwarte gelcoat en teak bruin Seadek-dek, straalt deze boot een tijdloze elegantie uit. Of je nu ontspant op het dek of met hoge snelheid over het water scheert, de Eagle 8 maakt gegarandeerd indruk op iedereen die hem ziet.

Navigatie en Connectiviteit

De BRIG Eagle 8 is uitgerust met geavanceerde navigatietechnologie om je veiligheid en gemak te waarborgen. Het Raymarine VHF-systeem zorgt voor heldere communicatie met andere schepen en kuststations. Met het AIS (Automatisch Identificatie Systeem) blijf je op de hoogte van de locaties van andere schepen om mogelijke aanvaringen te voorkomen. De Axiom plotter biedt een intuïtieve en geavanceerde manier om je route te plannen en te volgen, zodat je altijd de controle hebt over je vaartocht.

Audio en Trimsysteem

Voor degenen die van entertainment houden tijdens hun avonturen op het water, heeft de BRIG Eagle 8 een Fusion-audiosysteem aan boord. Geniet van je favoriete muziek terwijl je geniet van de zon en het geluid van de golven. En dankzij het Zipwake trimsysteem kun je de boot gemakkelijk in balans brengen en de beste prestaties behalen, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Praktische kenmerken

De BRIG Eagle 8 is niet alleen uitgerust met luxe en technologische snufjes, maar biedt ook praktische functies voor ultiem comfort. De achterste zitplaats kan eenvoudig worden omgezet in een tafel, waardoor je een ideale plek hebt om te dineren of te socializen met vrienden en familie. En aan de binnenzijde van de boot vind je zelfs een toilet, wat handig is voor langere tochten of wanneer je met een grotere groep aan boord bent.

Kortom, de BRIG Eagle 8 is een droomboot die je verwachtingen zal overtreffen. Met zijn verfijnde design, hoogwaardige uitrusting en handige functies is deze boot de ideale metgezel voor avontuurlijke waterliefhebbers. Of je nu wilt ontspannen op het dek, op topsnelheid wilt varen of gewoon wilt genieten van de zonsondergang, de Eagle 8 staat garant voor een onvergetelijke ervaring op het water.

Toon meer

Bekijk de Brig Eagle 8

Specificaties Brig Eagle 8

Algemeen

Lengte
7.98 m
Breedte
2.90 m
Diepgang
0.60 m
Bouwjaar
2023
Ontwerper
BRIG Boats
Werf
BRIG Boats
CE
B
C = 16 personen
CE max gewicht
1.695 kg
CE max motor
350 pk
CE aantal opvarenden
11
Rompkleur
Zwart
Dek en opbouw kleur
Zwart
Dek en opbouw materiaal
Polyester
Kuip
Achterkuip
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Trimflaps
Zipwake

Accommodatie

Eethoek
Kleur stoffering
Beige
Watertank & materiaal
50 liter
voor de buitendouche
Aantal douches
1
buitendouche
Toiletten
1 Elektrisch
Radio/CD-speler
Fusion audio

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
Max. 350 PK / aanbevolen 250 PK
Overbrenging
Hekdrive
Brandstoftank aantal
1
Totale inhoud brandstoftank(s)
340 liter
Accu
2 x 105 Ah
Voltage
12V

Navigatie en elektronica

GPS
Raymarine
Kaartplotter
Raymarine
AIS
Raymarine
Marifoon
Raymarine

Uitrusting buitenom

Zwemtrap
Teakdek
Kuiptafel