skip to Main Content

Yamaha RIBs

De Yamaha RIB’s zijn opblaasboten met een vaste aluminium V-bodem. De RIB’s zijn klein van formaat en makkelijk te vervoeren. Door het lichte gewicht kan de RIB met gemak op het dak van een auto vervoerd worden. De serie boten is in verschillende formaten verkrijgbaar variërend van 2,42 meter tot en met 3,07 meter. Alle modellen zijn daarnaast voorzien van drie stevige hijsogen. De boten zijn dus ideaal als tender te gebruiken of voor een dagje weg op het water. Bekijk de Yamaha RIBs hieronder!

Yamaha RIBs 1
Yamaha YAM 380TAf / 310TAf / 310TA / 270TA / 240TA

Modellen uit de YAM Aluminium Series zijn de perfecte keuze voor moeiteloos waterplezier. Deze lichte…

Meer informatie

Compacte bouw

De Yamaha RIB’s zijn leverbaar in drie lengtematen; 2.42, 2.65 en 3.07 meter. De modellen zijn voorzien van drie hijsogen die het mogelijk maken om de RIB stabiel in davits te kunnen hangen. Daarnaast is de maximale breedte 1,59 meter en is plaatsing op het zwemplateau van uw boot ook mogelijk. Door de compacte afmetingen kunt u de boot ook moeiteloos vervoeren of thuis opbergen.

Yamaha aluminium V-bodem

De bodem van de Yamaha RIB’s bestaat uit aluminium met een anti-slipoppervlak. Deze maken de lichte en eenvoudig te besturen opblaasboten nog stabieler en comfortabeler, en voegen extra plezier toe dat u beleeft op het water. De RIB’s worden geleverd met lichte en sterke aluminium roeiriemen die voorzien zijn van handige opbergklemmen en roeidolbeugels. Liever niet roeien? U kunt er ook voor kiezen om een Yamaha buitenboordmotor te plaatsen. De buitenboordmotoren van Yamaha sluiten naadloos aan op het design van de boot door de versterkte spiegel.

Neem contact op voor vragen en advies

Hebt u een vraag over onze Yamaha RIB’s? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van een boot die aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de perfecte combinatie tussen de RIB en een buitenboordmotor.

Yamaha 310S in davits
De Yamaha kan middels de 3 hijsogen uit het water getild worden en in davits hangen.
Back To Top