skip to Main Content

Yamaha Tender Line

De Yamaha Tender Line opblaasboten zijn ideaal om met zo min mogelijk gedoe het water op te gaan. De boten zijn klein van formaat en beschikken over een lattenbodem. Door de lattenbodem kan de boot tot een klein formaat opgerold worden. Hierdoor zijn ze gemakkelijk op te bergen in een kast of kofferbak. Met de standaardluchtpomp kunt u de boot in enkele minuten opblazen en het water op gaan. Bekijk de Yamaha Tender Line opblaasboten hieronder!

Yamaha Tender Line 1
Yamaha YAM 240T

Om met zo min mogelijk gedoe het water op te gaan, is er geen betere…

Meer informatie
Yamaha Tender Line 2
Yamaha YAM 200T

Om met zo min mogelijk gedoe het water op te gaan, is er geen betere…

Meer informatie
Yamaha Tender Line 3
Yamaha YAM 230B

De YAM230B is gewoonweg de beste keuze als u met zo min mogelijk moeite het…

Meer informatie

Gemakkelijk te vervoeren

De Yamaha Tender Line boten worden geleverd met alles wat nodig is om direct het water op te gaan. Door de sterke tas is de boot gemakkelijk te vervoeren in uw kofferbak of op te bergen in een kast. Daarnaast wordt er standaard een luchtpomp bijgeleverd, zodat u de boot vaarklaar kunt maken op elke plek. Binnen enkele minuten is de boot vaarklaar.

Lattenbodem

De opblaasboten in de Yamaha Tender Line beschikken over een unieke lattenbodem. De bodem is eenvoudig op te rollen tot een klein formaat. Echter verliest de bodem niet zijn stevigheid zodra hij weer uitgerold wordt.

Perfect te combineren met de Electric Drives

De opblaasboten zijn ideaal te combineren met de Yamaha Electric Drives. Het ontwerp van de Electric Drive motoren sluiten naadloos aan op het ontwerp van de Tender Line boten. Daarnaast zijn deze motoren net zoals de boot eenvoudig op te bergen. Witsen Marine helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte combinatie tussen boot en motor.

Neem contact op voor vragen en advies

Hebt u een vraag over onze Yamaha Sport Line opblaasboten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het kiezen van een boot die bij uw wensen past.

Back To Top