skip to Main Content

Aluminium boten

Soms zegt een enkele blik genoeg. Dat is zeker het geval bij Dock boten. Bij de boten van Dock geldt namelijk: what you see is what you get. Wat dat is, is een stoere, zeer robuuste en stevige boot. Als officieel dealer van Dock boten kan Witsen Marine u alle modellen uit de verschillende lijnen leveren.

DOCK 750 Steel

VERKOCHT | DOCK 750 Steel

DOCK Steel 750 uitgerust met 200 PK Yamaha (Bouwjaar: 2019) Vraagprijs: 59.750,- incl. BTW
Meer informatie
Dock boten 1

Dock 700 Polyester

Een beest van een boot, voortgestuwd door brute kracht. Stoer en sportief, maar onder alle…

Meer informatie
Dock boten 2
Dock Wakeboardboot

Dock Wakeboardboot

Speciaal voor serieuze watersporters uitgerust met Monster Tower bevestigingsbeugel voor de mooiste en moeilijkste sprongen.…

Meer informatie
Dock boten 3

Dock 1060 Steel Lounge

Koersvaste boot waarbij comfort centraal staat. Ideaal om met grotere groepen te genieten van een…

Meer informatie
Dock boten 4

Dock 880 Steel

Supersterke werkboot zonder franje. Groot (antislip)vloeroppervlak voor veilig en stabiel personen- of goederenvervoer. Omdat het…

Meer informatie
Dock Steel 720

Dock 750 Steel

Extra stevig gebouwde krachtpatser voor ruigwatersporters en avonturiers. Vaart makkelijk op ruw water of in…

Meer informatie
Dock Steel 650

Dock 650 Steel

De DOCK 650 STEEL is op alle vlakken het evenbeeld van de DOCK 560 STEEL.…

Meer informatie
Dock boten 5
Dock boten 6

Dock 560 Steel

Betrouwbare, bedrijfszekere no-nonsense boot, die multi-inzetbaar is. Simpel en eenvoudig, dus niet gevoelig voor schade.…

Meer informatie
Dock boten 7

Dock 500 Steel

De ideale visboot, maar ook zeer geschikt voor zowel vervoer van personen als watersporten en…

Meer informatie
Dock boten 8

Dock 480 Steel

Vraagprijs 12.800,00
Meer informatie
Dock boten 9
Dock boten 10

Dock 360 Steel

Lengte 3,60 mt Breedte 1,62 mt Diepgang 0,18 m max Gewicht 232 kg Doorvaarthoogte 0,60…

Meer informatie
Dock boten 11

Dock boten: gemaakt voor prestaties

Een van de onderscheidende eigenschappen van Dock boten als dat zij hun intenties niet verhullen. Dit zijn boten die gemaakt zijn om prestaties te leveren. Dat voelt u wanneer u ermee vaart, dat ziet u wanneer u ernaar kijkt. Wie op zoek is naar een krachtige werkboot of een ideale boot voor watersport, kan eigenlijk blindelings bij Dock terecht. Alle modellen kenmerken zich door een sportieve, krachtige en herkenbare vormgeving, stevige materialen, krachtige motoren en een uitrusting die is toegespitst op eigenaren die veel van hun boot eisen.

Desondanks is het zeker niet onmogelijk om ook aangenaam te cruisen of pleziervaarten te maken op een boot van Dock. Zo heeft het merk ook compacte modellen die geschikt zijn voor twee of enkele personen. Hun formaat en wendbaarheid maakt hen perfect geschikt voor tochten op kleine wateren of vistrips. Aan het andere uiterste van het model aanbod vindt u riante, luxe tenders die perfect voorzien in aangename dagen op het water met grotere groepen.

Dock 650 Steel Achterkant

Altijd een dock boot die bij u past

De boten van Dock vallen in drie lijnen: Dock Steel, Dock Steel Manual en Dock Polyester. De Dock Steel lijn is zeer veelzijdige. Van compacte krachtpatsers tot grote tenders en zelfs speciale wakeboard boten. Qua formaat en uiterlijk zijn de diverse modellen uit de Steel-lijn zeer verschillend, maar ze hebben een ding gemeen: veel meer power dan gemiddeld.

Bent u op zoek naar een compacte, krachtige no nonsense boot die multi inzetbaar is? De Dock Steel Manual modellen bieden u alles wat u in de basis nodig hebt. Een bijzonder goede prijs/kwaliteitverhouding. De Dock Steel Manual boten vertegenwoordigen de kernwaarden van Dock, kracht, prestaties en robuustheid, in een compact jasje.

Een Dock Polyester bood verenigt het beste van zo’n beetje alle werelden. Dankzij het gebruik van polyster is hij niet alleen sterk, maar ook licht. Dankzij zijn tot wel 200 pk sterke motoren is dit een high performance boot die kracht en prestaties combineert met een uitstekende wendbaarheid en veel ruimte. Wie zijn/haar boot wil gebruiken als werkboot, voor watersport en voor ontspannen tochten, kan geen betere keuze maken.

Kom kennismaken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Dock boten? U kunt alle modellen die wij verkopen bekijken op de website. Hebt u vragen? Stel deze dan gerust. Wij helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij laten u met plezier meer zien van onze boten en kunnen u ook helpen met het vinden en configureren van uw ideale model.

Dock boten 12
Back To Top