skip to Main Content

Omschrijving

De Whaly 370 is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Dit materiaal is vrijwel onverwoestbaar en daardoor ook onzinkbaar. Deze boot biedt plaats voor 6-8 personen. De passagiers kunnen plaats nemen op de lange zitbanken aan beide zijden van de boot. De boot heeft een lengte van 3.70 meter en is 1.73 meter hoog. De afmetingen gecombineerd met het lichte gewicht maken deze boot erg makkelijk vervoerbaar.

Op het oog lijkt deze boot een opblaasboot en het ontwerp is er ook van af te leiden. De ronde drijvers zorgen ervoor dat de boot erg stabiel in het water ligt. De Whaly 370 heeft een draagvermogen van maximaal 550 kg inclusief motor. Achter de boot kunt u ervoor kiezen om een buitenboordmotor van maximaal 20 pk te hangen. Daarnaast is de Whaly 370 ook leverbaar met een stuurconsole. Zodoende kunt u deze boot ook gebruiken voor een rustig dagje varen.

In de boeg is er een speciaal opbergvak voor een extra benzinetank. In het opbergvak zit een opening speciaal voor de slang van de benzinetank. Hierdoor is de brandstofslang gemakkelijk te koppelen met de motor. Met deze extra tank vergroot je de maximale vaarafstand van de Whaly 370!

De Whaly 370 is in diverse kleuren leverbaar, zoals rood, grijs, oranje en donker grijs.

Vraagprijs 2.850,00

Download deze informatie als PDF leaflet

Technische specificaties

Materiaal Rotatiegegoten Polyethyleen (100% recycleerbaar), UV gestabiliseerd, dubbelwandige constructie uit één geheel.
Lengte 3,70 meter
Breedte 1,73 meter
Hoogte 0,81 meter
Spiegelhoogte 0,52 meter   (Langstaart)
Gewicht 143 kg
Maximaal aantal personen CE cat. D 8 personen / cat. C 6 personen
Maximaal toelaatbaar gewicht CE cat. D 550 kg / cat. C 540 kg (inclusief motor)
Maximaal motorvermogen 20 pk (15 kW)
Vraagprijs 2.850,00

Kleuren

  • Rood
  • Grijs-mix
  • Oranje
  • Donker grijs

Optionele kleuren op aanvraag

Standaarduitrusting

  • Set aluminium roeidollen en dolhouders
  • Set roeispanen
  • Stuurconsole/bankje met opbergruimte
  • Bankje/roeizitting met opbergruimte
Back To Top