skip to Main Content

Echt sportgerichte opblaasboten

Voor maximaal drijvend plezier gaat er niets boven een YAM Sport. Ideaal voor kampeertochten, watersporten, familievakanties, meercruises of gewoon het verkennen van de kustlijn.

Omdat deze stoere, sportieve opblaasboten ook slim en stijlvol zijn, zijn ze een geweldige keuze als hulpschip voor een grotere boot, of het nu een zeiljacht of een motorcruise is. Van de kleinste 275S tot de zeer capabele 380S zijn deze boten eenvoudig te besturen en daarnaast ook ontworpen voor serieuzer werk.

Dus als je op zoek bent naar een boot die gemakkelijk te manoeuvreren is en die familieavonturen met gemak aankan, zoals het slepen van zwemdonuts en ander speelgoed, en toch net zo thuis is als een stabiele vis-, duik- of werkboot, dan is een YAM Sport voor jou gemaakt.

Technische specificaties

Totale lengte 2,70 mt
Breedte 1,52 mt
Max. aantal personen 3 + 1 (volwassenen + kind)
Max. motorvermogen 7,4 kW / 10 pk
Aantal luchtkamers 3 + 1 (kiel)
Afmetingen (opgevouwen) 112 x 58 x 33 cm
Bodemmateriaal / -type Aluminium
Rompgewicht (excl. buitenboordmotor) 44,2 kg
Max. laadcapaciteit 480 kg
Max. tube diameter 42,5 cm
Yamaha YAM 275S 10
Yamaha YAM 275S 10
Yamaha YAM 275S 12
Yamaha YAM 275S 13

Standaarduitrusting

  • Stevige aluminium bodem (boegplaat van waterdicht multiplex)
  • Robuuste slijtstrips rondom
  • Uitermate geschikt voor watersporten en het slepen van opblaasspeelgoed
  • Serieuze werkboot voor het ruwere werk
  • Zeer gemakkelijk te bedienen en besturen
  • Speciale buisvorm biedt veel binnenruimte

Gebouwd voor optimale duurzaamheid

Spring in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaars die rondvaren in de Europese (jacht)havens en binnenwateren. Vermaard om hun eenvoudige, stijlvolle ontwerp, het gebruiksgemak en de verfrissende prijs-kwaliteitsverhouding. YAM opblaasboten brengen plezier op het water binnen het bereik van een grote groep mensen.

Yamaha YAM 275S

Alle YAM-opblaasboten zijn vervaardigd van hypermodern pvc voor maximale sterkte en een fraai uiterlijk. De meeste naden en verbindingen zijn warm verlijmd voor optimale waterdichtheid en veiligheid. Het resultaat is een mooi, schoon buitenoppervlak dat zeer goed bestand is tegen slijtage, zout water en zonlicht.

Back To Top