skip to Main Content

Roofvisboten

Roofvisboten zijn, zoals de naam al doet vermoeden, boten die ontworpen zijn om mee te roofvissen. Dat heeft voordelen en nadelen. De voordelen zijn natuurlijk duidelijk: met een roofvisboot koopt u een boot die perfect geschikt is voor uw hobby. Enkele belangrijke eigenschappen van een roofvisboot zijn het feit dat deze vaart met een lage geluidsproductie en dat aan boord alle voorzieningen aanwezig zijn om goed te kunnen vissen. Denk aan opbergplek voor hengels, visgerei en uw vangst.

Meer dan alleen een roofvisboot

De roofvisboten die Witsen Marine verkoopt zijn ook geschikt voor een dagje varen met vrienden of familie. Daar zijn deze boten ook voor bedoeld. Of u ze nu gebruikt om te vissen of te cruisen: ze bieden u alles wat u zoekt.

Wilt u heerlijk genieten van een vaartocht zonder te vissen, dan bieden onze roofvisboten alle comfort. Ondanks dat de boten perfect zijn uitgerust voor een roofvistocht, blijft er voldoende ruimte over om comfortabel te varen met een gezelschap. De roofvisboten van DOCK hebben het comfort en de cruise eigenschappen van een tender met alle functionaliteiten die u zoekt in een roofvisboot.

Dock 1060 Steel Interieur
Dock 330 Steel

DOCK roofvisboten

De boten van DOCK zijn perfect geschikt als roofvisboten. Op het eerste gezicht zou u dat wellicht niet zeggen, omdat deze modellen standaard zijn uitgevoerd met een buitenboordmotor. Een buitenboordmotor is niet ideaal voor roofvissen, omdat deze teveel geluid produceert en daardoor de vissen weg kan jagen. Op verzoek kunnen de boten van DOCK echter worden uitgerust met een boegmotor. Zo wordt de boot net zo stil als een roofvisboot, terwijl hij zijn comfort behoudt.

Boten uit de DOCK Steel line bieden u alles wat u zoekt in een roofvisboot. Hun sterke aluminium body maakt de boten licht, wendbaar en ontzettend stevig. Ze zijn geschikt voor varen en vissen in alle wateren. Of u nu vaart of ligt: deze boten blijven altijd zeer stabiel.

De boten van DOCK kenmerken zich ook door zeer veel ruimte. U kunt kiezen voor een boot met een minimalistische indeling, of een model met zeer veel zitruimte en luxe voorzieningen. De boten worden in zeer uiteenlopende maten verkocht. Of u nu op zoek bent naar een compacte of zeer riante boot: alles is mogelijk.

Wat voor roofvisser bent u?

Afhankelijk van uw voorkeuren, zult u ook voorkeuren hebben op het gebied van roofvisboten. Roofvissen betekent werken. Maar werken hoeft niet afzien te betekenen. Naast alle voorzieningen voor uw visgerei, mag u natuurlijk ook aan voorzieningen voor uzelf denken. Daarom zijn veel roofvisboten van DOCK uit te rusten met een comfortabele cabine met goede stoelen, een koelkast of toilet.

Dock Steel 630 Tender

Vragen of een afspraak maken

Heeft u vragen over onze roofvisboten, of wilt u een afspraak maken om samen met ons te kijken wat de ideale boot voor u is? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top