WB1 E

WB1 logo

Ontdek de WB1 E

Verkocht

Welkom bij Witsen Marine, waar innovatie en Nederlandse vakmanschap samenkomen in de vorm van de prachtige WB1 - bootnaam ICE. Een boot die niet alleen de kracht van modern design en technologie omarmt, het is een weerspiegeling van onze passie voor perfectie en duurzaamheid.

Nederlands Vakmanschap in zijn Glorie
De WB1 is niet zomaar een boot; het is een 100% Nederlands fabrikaat dat met liefde en zorg wordt gebouwd op onze eigen werf Nautisch Centrum Nicolaas Witsen in Alkmaar. Onze toegewijde collega's werken aan elk detail om u een boot te bieden die niet alleen functioneel is, maar ook uniek in zijn soort.

Geïnspireerd door Traditie, Gemaakt voor Innovatie
ICE, geboren uit het idee van een sleper, omarmt de kracht en robuustheid van traditionele sleepboten. De imposante bolders en sleepbeting achter het stuurwiel benadrukken de maritieme oorsprong van deze boot en maken hem werkelijk uniek. Wanneer u aanboord stapt... 

Luxe Ontmoet Functionaliteit
... Ervaart u de feilloze afwerking van een luxe sloep. Met aandacht voor detail en comfort, hebben we ervoor gezorgd dat ICE niet alleen een genot is om te varen, maar ook een plek van ontspanning in stijl.

Krachtig en Fluisterstil
ICE wordt aangedreven door een 17.5 kW luchtgekoelde Green Marine elektrische inboardmotor. Elektrisch varen is nog nooit zo krachtig en geruisloos geweest. Geniet van de rustige geluiden van het water terwijl u moeiteloos door de omgeving glijdt.

Efficiëntie in Beweging
Dankzij onze slimme direct-drive technologie ervaart u optimale kracht zonder overmatig energieverbruik. In vergelijking met standaard elektrische bootmotoren biedt onze motor hetzelfde vermogen met 30% minder energiekosten.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Onze Green Marine motoren worden in Duitsland vervaardigd en in Nederland geassembleerd. Met trots bieden we 5 jaar garantie op onze motoren, zodat u met vertrouwen de wateren kunt verkennen.

Geavanceerde technologie
Met een accu pakket van 700 Ah/ 33.6 kW (op 48v) biedt ICE een indrukwekkend bereik zonder compromissen. Vaar langer en verder zonder zorgen over het behoud van vermogen. U kunt zo'n 7/8 uur varen op de Amsterdamse grachten.

Uitgerust met een proportionele boegschroef van Vetus, geeft ICE u de controle over elke manoeuvre. Nauwkeurig aanmeren en navigeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Geniet van uw reis met het Fusion audiopakket aan boord van ICE. Laat uw favoriete muziek de omgeving verrijken terwijl u ontspant op het water.

Topdek: Innovatief en Duurzaam
Het dek en de motorkist van Topdek bieden een duurzaam alternatief voor traditioneel teakhout. Met realistische houtnerf zorgt Topdek voor een unieke uitstraling die zowel karakteristiek als milieuvriendelijk is.

Stijlvol Comfort met Silverguard
Het zachte en soepele kunstleer Silverguard biedt niet alleen een metallic glans, maar ook duurzaamheid en comfort. Eenvoudig te reinigen en bestand tegen slijtage, Silverguard voegt stijl en functionaliteit toe aan uw ervaring.

Met een stabiele stalen constructie biedt ICE niet alleen duurzaamheid, maar ook een zorgeloze opstap, zelfs met een volle lading passagiers. Ervaar het gemak van opbergruimte onder de banken en het handige luik aan de voorzijde.

Prijs en Beschikbaarheid
Deze unieke boot, volledig gebouwd door ons team, is nu beschikbaar voor 117.500 incl. 21% BTW. Als u op zoek bent naar een persoonlijke touch, staan we klaar om aanpassingen te bespreken. Neem contact met ons op via +31 (0)72 511 2297 of stuur een e-mail naar info@witsenmarine.nl.

Toon meer

Bekijk de WB1 E

Specificaties WB1 E

Algemeen

Lengte
7.58 m
Breedte
2.54 m
Diepgang
0.72 m
Bouwjaar
2023
Ontwerper
Nicolaas Witsen
Werf
Nicolaas Witsen
Bouwnummer
1
CE max gewicht
2.700 kg
CE aantal opvarenden
12
Rompvorm
Rondspant
Rompkleur
Grijs
Dek en opbouw materiaal
Staal
Doorvaarthoogte normaal
1,15 m
Waterverplaatsing
2.600 kg
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Roer
Enkel

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
1
Start type
Elektrisch
Type
Binnenboord
Merk
Green Marine
Model
17.5 kW
Bouwjaar
2022
Vermogen
17,5 kW
Urenteller
Brandstof
Elektrisch
Overbrenging
Schroefas
Voortstuwing
Schroef
Koeling
Lucht
Max snelheid
7 knopen
Kruissnelheid
5 knopen
Boegschroef
Elektrisch
Accu
7 x 200 Ah
Acculader
Omvormer
5.000 Watt
Voltmeter
Walstroom
Walstroomkabel
Voltage
12V 48V 220V

Navigatie en elektronica

Log/snelheid
Raymarine Axiom