WB1 E - In Aanbouw

WB1 logo

Ontdek de WB1 E - In Aanbouw

Prijs op aanvraag

Welkom aan boord van de WB1 – Beschikbaar vanaf 2024!

Bij Witsen Marine bundelen we Nederlandse vakmanschap en innovatie in de vorm van de veelbelovende WB1 - ook wel bekend als 'ICE.' Deze unieke boot, die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 wordt gelanceerd, belichaamt perfectie en duurzaamheid.

De WB1 is meer dan alleen een boot; het is een 100% Nederlands meesterwerk, met liefde en zorg vervaardigd op onze eigen werf, Nautisch Centrum Nicolaas Witsen in Alkmaar. Elk detail wordt met de hand afgewerkt door toegewijde vakmensen, wat resulteert in een boot die niet alleen functioneel is, maar ook een waar kunstwerk.

De WB1 haalt inspiratie uit traditionele sleepboten, met imposante bolders en sleepbeting achter het stuurwiel. Dit benadrukt de maritieme wortels van de boot en geeft hem een uniek karakter.

WB1-E | Elektrisch varen met ePropulsion
Bij Witsen Marine geloven we in het bieden van keuzemogelijkheden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Standaard wordt onze WB1 aangedreven door een indrukwekkende 10 kW ePropulsion inboardmotor, maar we bieden u nu de mogelijkheid om te upgraden naar de krachtige ePropulsion I-20 met 20 kW.

De ePropulsion I-20 is het milieuvriendelijke alternatief voor traditionele verbrandingsmotoren. Met een indrukwekkende 20 kW aan vermogen, biedt deze elektrische binnenboordmotor u de kracht die u nodig heeft om moeiteloos door het water te glijden. Dit betekent niet alleen geweldige prestaties, maar ook een aanzienlijke vermindering van uw ecologische voetafdruk.

De I-20 is ontworpen met een compacte modulaire structuur, waarin de motor, reductie, motorcontroller, systeembesturing en koelsysteem naadloos zijn geïntegreerd. Dit resulteert in een motor die 60% kleiner en 65% lichter is dan vergelijkbare verbrandingsmotoren. Het compacte ontwerp bespaart gewicht en ruimte, wat uw boot wendbaarder maakt en de algehele prestaties verbetert.

Met ePropulsion Connectivity Service kunt u veilig en betrouwbaar communiceren met uw boot. Hier zijn enkele mogelijkheden die deze integratie biedt:
Gegevenstoegang op afstand: Controleer in realtime gegevens zoals locatie, snelheid en accuniveau.
Op afstand monitoren: Ontvang waarschuwingen bij snelheidsovertredingen en verdachte locatiewijzigingen.
Reis volgen: Creëer automatische boottochten en houd een reislogboek bij.
Gedeelde rekeningen: Deel activiteiten en rapporten met anderen.
Gast autorisatie: Autoriseer gasten op afstand om bepaalde rechten te beheren.
Rapport genereren: Genereer automatische boot- en vlootrapporten om alle vaaractiviteiten samen te vatten.

WB1-E | Topdek
Wij begrijpen dat de keuze voor de juiste vloerafwerking van uw WB1-E cruciaal is voor uw totale vaarervaring. Daarom bieden we u drie hoogwaardige opties: antislipverf, Topdek en Seadek. Voor deze WB1-E hebben we gekozen voor Topdek

Topdek: Het stijlvolle alternatief voor teak
Topdek is een innovatief en stijlvol alternatief voor echt teak, zonder de nadelen van verkleuring of vergrijzing. Dit tweede generatie PVC teakdek wordt vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen, en biedt een reeks voordelen die uw vaarervaring naar een hoger niveau tillen.

Wat Topdek echt onderscheidt, is de tweede generatie PVC teakdek technologie. Dit materiaal is ca. 30% koeler in temperatuur dan zijn voorganger, wat het ideaal maakt voor warmere klimaten. Bovendien is het ca. 32% lichter in gewicht, wat de algehele prestaties van uw boot verbetert zonder extra gewicht toe te voegen.

Toon meer

Bekijk de WB1 E - In Aanbouw

Specificaties WB1 E - In Aanbouw

Algemeen

Lengte
7.58 m
Breedte
2.54 m
Diepgang
0.72 m
Bouwjaar
2024
Ontwerper
Nicolaas Witsen
Werf
Nicolaas Witsen
Bouwnummer
1
CE max gewicht
2.700 kg
CE aantal opvarenden
12
Rompvorm
Rondspant
Rompkleur
Grijs
Dek en opbouw materiaal
Staal
Doorvaarthoogte normaal
1,15 m
Waterverplaatsing
2.600 kg
Besturing
Stuurwiel
Plek besturing
Buiten
Roer
Enkel

Motor en elektra

Aantal identieke motoren
1
Start type
Elektrisch
Type
Binnenboord
Merk
ePropulsion
Model
20 kW
Bouwjaar
2023
Vermogen
20 kW
Urenteller
Brandstof
Elektrisch
Overbrenging
Schroefas
Voortstuwing
Schroef
Koeling
Indirect
Max snelheid
7 knopen
Kruissnelheid
5 knopen
Accu
96 v 10000 Wh
Acculader
Walstroom
Walstroomkabel
Voltage
96V
Download brochure