skip to Main Content

Whaly Boten

Whaly boten hebben een aantal unieke kenmerken en voordelen die deze boten zeer populair hebben gemaakt. Whaly boten staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Tegen een zeer goede prijs krijgt u de beschikking over een boot die bekendstaat als bijzonder sterk. Ongeacht het model dat u koopt. Whaly biedt een breed scala aan modellen in diverse segmenten en prijsklassen voor vrijwel alle vormen van pleziervaart.

Whaly boten 1
Whaly LF Level Flotation

De Whaly LF is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Vrijwel onzinkbaar…

Meer informatie
Whaly boten 2
Whaly boten 3
Whaly 500 R Professional

De Whaly 500R Professional is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Deze…

Meer informatie
Whaly boten 4
Whaly 500

De Whaly 500 is een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Dé boot…

Meer informatie
Whaly boten 5
Whaly boten 6
Whaly 455
Vraagprijs 4.895,00
Meer informatie
Whaly boten 7
Whaly boten 8
Whaly 435
Vraagprijs 3.195,00
Meer informatie
Whaly boten 9
Whaly 370
Vraagprijs 2.850,00
Meer informatie
Whaly boten 10
Whaly 310
Vraagprijs 2.150,00
Meer informatie
Whaly boten 11
Whaly 270
Vraagprijs 1.750,00
Meer informatie
Whaly boten 12
Whaly 210
Vraagprijs: 695,00
Meer informatie

Whaly boten: oersterke boten

Whaly boten zijn vervaardigd uit polyethyleen kunststof. Dit biedt drie belangrijke voordelen. Allereerst is polyethyleen zeer sterk. Dit maakt van alle modellen zeer robuuste boten die tegen een stootje kunnen. Een klein ongelukje met een Whaly, bijvoorbeeld het raken van de wal, een andere boot of een scherp, hard object in het water, is doorgaans geen probleem. Temeer omdat de boten dubbelwandig zijn.

Polyethyleen is niet alleen zeer sterk; het is ook een licht materiaal. Het resultaat is een wendbare en eenvoudig te besturen boot. Whaly hanteert een geavanceerde productiemethode waarbij de body van de boten wordt gegoten. Het resultaat is een body die bestaat uit één stuk. Dit komt de stevigheid en bestendigheid van de boot ten goede.

Het derde grote voordeel van polyethyleen is dat het in vergelijking met de meeste andere materialen die voor boten worden gebruikt een stuk voordeliger is. Dit ziet u dan ook duidelijk terug in de prijzen van Whaly boten.

Whaly 435 Boot
Whaly 450 Classic Boot

Veelzijdigheid troef

Als er één term van toepassing is op Whaly, dan is het wel veelzijdigheid. De meeste modellen zijn ontworpen voor recreatief gebruik en kunnen binnen dat gebruik voor vrijwel alles worden ingezet. Lekker varen op kleine en grotere wateren of een vistripje bijvoorbeeld. Daarbij heeft u een ruime keuze uit verschillende modellen en formaten. Of u nu op zoek bent naar een compacte boot om met één of twee personen op te varen, of een boot voor het hele gezin: er is altijd een geschikt Whaly.

Het aanbod is dermate breed dat er zeker mogelijkheden zijn om Whaly boten te gebruiken voor andere doeleinden dan de gebruikelijke pleziervaart. Zo kunnen de krachtige, grotere modellen van Whaly perfect worden ingezet als werkboot. Onder andere baggerbedrijven, de brandweer, douane en Rijkswaterstaat maken gebruik van Whaly boten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit. Whaly biedt dan ook een “professional” lijn voor veeleisende gebruikers die hun boot als werkboot in willen zetten.

Ook zijn diverse Whaly boten perfect geschikt als begeleidingsboot voor watersporten of voor reddingsactiviteiten. Indien gewenst kunnen de boten namelijk worden voorzien van krachtige buitenboordmotoren. In combinatie met hun grote wendbaarheid, precieze besturing en lichtvoetige maar robuuste karakter kunnen zij breed worden ingezet.

Voordelig in onderhoud

Whaly boten zijn niet alleen voordelig in aanschaf, maar ook voordelig in onderhoud. De boten zijn duurzaam en relatief onderhoudsvrij, los van het gebruikelijke periodieke onderhoud. Dit maakt de boten ook uitstekend geschikt om te verhuren. Met een vloot Whaly boten bent u ervan verzekerd dat u probleemloos kunt verhuren. Huurders krijgen de beschikking over een kwalitatieve, comfortabele en eenvoudig te besturen boot terwijl u als verhuurder profiteert van lage kosten om uw vloot varende te houden.

Bekijk de modellen

Witsen Marine levert u diverse aantrekkelijke modellen van Whaly boten. Van de kleine Whaly 210, die als roeiboot kan worden geleverd of kan worden voorzien van een kleine buitenboordmotor en daarmee uitstekend geschikt is voor kinderen, tot compacte plezierboten als de Whaly 370, luxe boten als de Whaly 500 en 450 Classic en krachtige en professionele boten als de Whaly 455R Professional en 500R Professional.

Neem rustig uw tijd om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de boten, hun unieke eigenschappen en de opties en mogelijkheden tot personalisatie.

Back To Top