skip to Main Content

BRIG Falcon Rider

Efficiënt en gefocust

Een Brig Falcon Rider is gericht op bruikbaarheid en waarde. De boot is door zijn minimale ontwerp een lichtgewicht vaartuig dat maximale brandstofefficiëntie biedt. Dit terwijl de boot alsnog over de iconische BRIG ontwerpkenmerken beschikt. Klik op een van de modellen om meer te weten te komen over de boten.

BRIG Falcon Rider 1
BRIG Falcon Rider 570

Het minimale ontwerp van de Falcon Rider 570 resulteert in een lichtgewicht en veelzijdig vaartuig,…

Meer informatie
Consoleboot
BRIG Falcon Rider 500

Een iets compactere versie van de F570, de Falcon Rider 500 biedt plaats aan maximaal…

Meer informatie
BRIG Falcon Rider 2
BRIG Falcon Rider 450

FALCON 450 is een betrouwbare partner voor uw reizen, of u nu gaat vissen of…

Meer informatie
BRIG Falcon Rider 3
BRIG Falcon Rider 400

FALCON 400 is een betrouwbare partner voor uw reizen, of u nu gaat vissen of…

Meer informatie

De robuuste en sportieve rib van BRIG

De Brig Falcon Rider boten zijn te zien als een gestripte versie van de luxueuze en premium boten van de Brig Eagle lijn. De boten zijn lichtgewicht en zijn hierdoor zeer efficiënt in het brandstofgebruik. Hierdoor is de boot een stuk duurzamer en door de efficiëntie bespaart u veel geld. De boten komen in vele verschillende vormen en maten, waardoor de keuze zeer groot is. Op de sportieve Falcon Rider 570 is er al ruimte voor 11 personen. Verder beschikken de boten over voldoende opslag ruimte waardoor de boten voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. De boten bieden veel opties als het gaat om kleur en materiaal. Zo staan de BRIG boten bekend om de ruime keuze aan personalisatie opties.

Betrouwbare partner op het water

De Ribs van BRIG zijn zeer betrouwbaar en gaan lang mee. De boten zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen met gemak een grote motor dragen achter de boot. Daarnaast zijn de Ribs bestendig zeer sterk en kunnen de boten gemakkelijk hoge snelheden bereiken. Daarbij zijn de boten ook nog extra efficiënt waardoor dit aardig wat geld uit u portemonnee bespaart. De boten kunnen onder andere worden gebruikt voor verschillende watersport doeleinden, bijvoorbeeld voor het waterskiën. Maar de boot kan ook heel goed gebruikt worden als visboot, tender of gewoon voor de pleziervaart.

Door de verschillende grootte is de boot perfect voor de familie. Hierdoor wordt de Brig Falcon Rider gezien als de populairste betaalbare Rib boor voor de familie. Wanneer je op zoek bent naar een compactere rib van hoog kwaliteit dan raden wij u aan om ook een kijkje te nemen naar de Brig Falcon Tender. Alle boten van Brig hebben een hoog afwerkingsniveau, waardoor u zeker weet dat u waar krijgt voor u geld.

Brig Falcon rider 450

De Brig Falcon Rider 450 is een van de populairste Ribs uit de Falcon Rider lijn. De betrouwbare boot biedt ruimte voor 7 personen en is maar liefst 450 centimeter lang, vandaar de naam; Falcon Rider 450. De boot is perfect om tochten te maken langs de kust en biedt zitplaatsen voor het hele gezin. Daarnaast beschikt de boot ook over veel opbergplaats waardoor u gemakkelijk uw spullen kwijt kunt.

Ontdek de mogelijkheden van de Falcon Riders

Bij Witsen Marine beschikken wij over meerdere modellen en lijnen van BRIG, hierdoor kunt u ons zien als betrouwbare verkoper van het merk BRIG. Er zijn veel mogelijkheden tot personalisatie van de boten en wij geven u hier graag meer informatie over. Ook indien u andere vragen heeft over de boten staan wij voor u klaar. Dus twijfel niet een neem gerust contact met ons op.

Back To Top