skip to Main Content
Top 4 Vaarbestemmingen In Nederland Voor De Zomervakantie

Top 4 vaarbestemmingen in Nederland voor de zomervakantie

Kijk je er naar uit om dit prachtige land nog eens te ontdekken door op een bootvakantie te gaan? Heb je zin in een vakantie met de boot in Nederland? We hebben een lijst met alle geweldige plekken die je deze zomer moet bezoeken om echt te ontspannen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Of het nu met vrienden of familie is, we weten zeker dat je zult genieten van deze reis!

1. De Friese Meren

Als het over vaarbestemming in Nederland gaat, staat De Friese Meren altijd bovenaan de lijst. Deze plek bestaat uit duizenden meren en is vooral geschikt voor watersportliefhebbers. De gemoedelijke sfeer en het prachtige landschap zal je zeker de adem benemen en ervoor zorgen dat je je als herboren voelt wanneer je terugkeert naar je thuisstad. Naast een prachtig landschap zijn er ook veel dorpjes waar veel te zien en te beleven is. De Friese Meren is de place to be voor een geweldige vaarvakantie.

2. De Biesbosch

Na het noemen van het noorden, is het tijd om een ​​kijkje te nemen in het zuiden van het land! Dit Nationaal Park in Brabant is een geweldige optie vanwege alle mogelijkheden. Het is een van de grootste natuurparken van het land. Als je uit de boot wilt stappen zonder het water uit te komen, kan je zelfs een kajak huren en een ontspannen tocht maken in de prachtige wateren van De Biesbosch. Als je echter liever uit de boot en het water stapt, zijn er ook veel geweldige plekken om te zien door te wandelen! Wat wil je nog meer!

3. Kerkdriel

Wil je meerdere steden in het zuiden van het land bezoeken, dan kan het een goed idee zijn om van Kerkdriel naar Limburg en Maastricht te varen. Als je hier toch bent, zou je zelfs de vestingstad Heusden kunnen bezoeken. Deze route is geweldig voor mensen die liever meerdere plaatsen bezoeken en er minder lang verblijven.

4. Het Hollandse Plassengebied

Het Hollandse Plassengebied is een van de meest bijzondere waterrijken van Nederland. Het ligt tussen een paar steden en staat bekend om de prachtige skylines van de steden in de buurt. Het is de ideale zeilbestemming voor iedereen die wil ontspannen en genieten van de natuur in haar beste vorm. Er zijn veel rivieren, meertjes en meer. Deze plek heet niet voor niets het Groene Hart van Nederland!

Back To Top